Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Miksi Point of SkinTervetuloa

Päämäärä

Lupaus

Missiomme

Hyödyt

Ainutlaatuisuus

Skinologia

Ainesosasanakirja

Dr Baumann Kosmetiikka

Multiactive Liposomes

Me Olemme Paljon Muutakin

Ainutlaatuisuus
Point of Skin ainutlaatuisuus – uusi elämäntapa!
Poin of Skin – on apunasi huomatessasi, että sinun tulee muuttaa tapaa, jolla kohtelet kasvojesi ja vartalosi ihoa. Anna itsesi pätevän Skinologin turvallisiin ja tietäviin käsiin.

Se on foorumi, jossa meidän päämäärämme on löytää sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Tämä uusi käsite todellakin muuttaa käsityksiäsi ihonhoidosta

POINT OF SKIN on se “ydin” josta kaikki hyvä tunteillesi, ihollesi ja hyvinvoinnillesi alkaa. Hoitohuoneen ympäristö pehmeine valoineen, tuoksuineen ja musiikkeineen antaa sinulle ansaittua aikaa rentoutua ja hoidot ovat täydellisesti sinulle suunniteltuja. Ne sopivat joka kerta sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi sekä elämäntapaasi.

Jokainen hoito toteutetaan Bionomisilla Dr. Baumann hoitotuotteilla, joka tarkoittaa sitä, että tuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita, haitallisia kemiallisia aurinkosuoja-aineita, allergisoivia hajusteita, eläinperäisiä ainesosia tai väriaineita. Takaamme, että jokainen tuotteessa käytetty ainesosa on täysin ihoidenttinen tai täysin ihoon mukautuva, jolloin hoidot ovat aina todellista luksusta ihollesi. Hoidot rikastuttavat hoitokokemustasi objektiivisesti huolehtimalla asiakkaittemme turvallisuudesta terveellisillä ihonhoitotuotteilla ja täydellisellä hyvänolon tunteella. Tämän lisäksi käyttämällä suosittelemiamme ihonhoitotuotteita kotihoidossa, takaamme näkyvät ja pysyvät hoitotulokset jopa 3-5 viikon kuluessa.

Tulet ihastumaan ensikäynnilläsi Point of Skin hoitolaan, jolloin sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan ILMAISEKSI Skinologin suorittamasta ihoanalyysistä ja tutustumishoidosta. Tietosi kirjataan asiakasrekisteriin ja tietosi päivitetään aina seuraavien käyntiesi yhteydessä. Sinusta otetaan myös valokuva ennen hoitoa ja sen jälkeen, jolloin pääset myös itse näkemään konkreettisesti hoitojen vaikutukset ihollasi.

ILMAISEN hoidon lisäksi saat paljon hyödyllistä tietoa Bionomisista ihonhoitotuotteista. Konsultaatio tehdään aina erikoiskoulutetun Skinologin toimesta, joka on perehtynyt ja valtuutettu Dr. Baumann ainesosa asiantuntija. Hän osaa valita sinulle juuri sinun ihosi tarvitsemia ainesosia sisältävät hoitotuotteet, jotta ihosi säilyttää terveen ja kauniin olemuksensa.

Skinologin laaja-alainen tietämys mahdollistaa lääketieteellisesti ja tieteellisesti dokumentoidun tiedon välittämisen sinulle, koskien terveellisiä ja vastakohtaisesti toksisia ihonhoitotuotteita hoitolahoidoissa ja henkilökohtaisessa kotihoidossa.

Skinologit työskentelevät pääsääntöisesti hoitoloissa, jotka käyttävät Dr. Baumann tuotteita. He ovat valtuutettuja kosmetologeja, jotka ovat suorittaneet Skinologi diplomikoulutuksen. Skinologi koulutus keskittyy ihon toimintaan ja kosmetiikassa käytettyihin ainesosiin. Tämä erityistietämys vie kosmetologimme tietämyksen aivan uudelle tasolle, verrattaessa tavanomaisia kosmetologisia ja SPA hoitoloita. Älä menetä tätä ainutlaatuista mahdollisuutta hyötyä tällaisesta tietämyksestä!

POINT OF SKIN avaa ymmärryksesi arvokkaalle tiedolle, jota sinulla ei ole ollut aikaisemmin mahdollista saada henkilökohtaisella tasolla. Tarjoamme jokaiselle asiakkaalle keinon analysoida omat tuotteensa aukottomasti ammattimaiseen ihotautioppiin perustuvan online Ainesosasanakirja sekä keskeiseen tietoon, ihonhoitotuotteiden turvallisuutta koskevien artikkeleiden avulla (nämä löytyvät verkkosivuilta ja Point of Skin pisteistä).

Nämä tiedot antavat sinulle ehkä ensimmäistä kertaa varmuuden tehdä selkeitä, asioista perillä olevia päätöksiä koskien ns. ”hyviä ihonhoitotuotteita”.

Kaikki Dr. Baumann ja SkinIdent tuotteet löytyvät maailmanlaajuisesti AINOASTAAN kosmetogisista- hoitoloista  ja SPA hoitoloista, - uskomme ja luotamme yhteistyöhön ammattilaisten kanssa.
Hyödynnä ja nauti enemmän online palveluista: terveyttä ja kauneudenhoitoa käsittelevä kuukausittainen sähköinen uutiskirje, tietosi pysyvät päivitettyinä koko ajan. BLOGI mahdollistaa kommunikoinnin ja kokemusten välittämisen Point of Skin asiakkaiden välillä. Videotympäristöasioista; tiettyjen kosmetiikassa käytettyjen ainesosien vaaroista ja eläinten oikeuksista. Pääsy Dr. Baumann yhtiön omalle TV kanavalle, jossa yhtiön perustajat Dr. Ernst Walter Henrich ja Dr. Thomas Baumann pohtivat ajankohtaisia aiheita, koskien tuotteita ja uusia innovatiivisia ainesosia jotka perustuvat terveellisiin ihonhoitotuotteisiin, sekä monia muita lääketieteellisiä ja dermatologisia kiinnostuksen kohteita. Kaiken tämän tiedon voit jakaa ystäviesi ja perheesi kanssa.

POINT OF SKIN on kuuluisan Dr. Baumann SkinIdent tuotelinjan koti. Nämä tuotteet ovat ensimmäiset täysin ihoidenttiset tuotteet maailmalla – todella vallankumouksellinen läpimurto ihonhoitotuoteteollisuuden saralla.
Se on myös viiden Dr. Baumann tuotelinjan koti. Nämä kaikki viisi tuotelinjaa toistavat ja korostavat ”terveellisen” ja ”turvallisen” kosmetiikan mantraa välttämällä haitallisien kemikaalien käyttöä. Näihin kuuluvat kemialliset säilöntäaineet, kemialliset aurinkosuoja-aineet, mineraaliöljyt, keinotekoiset väriaineet, hajusteet sekä eläinperäiset ainesosat. Katso (Dr. Baumann web.sivut)

POINT OF SKIN on myös keskustelufoorumi hoitolakokemuksista. Voit kysyä asioista, jotka koskevat ihoasi ja toivomiasi ihonhoitotuotteita. Siellä voit myös kertoa omista hoitokokemuksistasi toisille kuluttajille.

POINT OF SKIN on myös oma nettikauppasi, tehtyäsi ensin henkilökohtaisen online ihoanalyysin, voit tehdä ostoksia 24/7 mukavasti kotasi käsin,. Sieltä saat myös tuotesuositukset, joilla voit saada terveen, kauniilta näyttävän ihon.
POINT OF SKIN on myös yhteisöllinen keskus, josta voit tarkistaa hoitolasi ajankohtaiset tapahtumat ja todella vastustamattomat tarjoukset. Voit hyödyntää jopa 50 %:n alennuksia, voit saada Dr. Baumann etuseteleitä myöhemmin käytettäväksi, tai jos et malta odottaa, voit käyttää ne vaikka heti!
Kanta-asiakaskortti mahdollistaa etupisteiden keräämisen, jotka voit hyödyntää tuotteiden muodossa. Täällä on aina jotain, mitä odottaa.

Lähetä ystävällesi tai perheenjäsenellesi jokaiseen eri tilanteeseen sopiva kaunis, ILMAINEN tervehdys/onnittelukortti, jollaisen löydät Point of Skin sivuilta. Lähetä Hänelle lahjakortti etukäteen maksettuun kasvo- tai vartalohoitoon tai tuoteostoihin.  Mukavan kätevää ja nopeaa, mutta silti henkilökohtaista.

Ensimmäisellä käynnilläsi - voit nauttia haluamastasi “ILMAISESTA” kasvohoidosta. Voit yllättää ystäväsi tai perheenjäsenesi lähettämällä hänelle lahjaksi yhden ”ILMAISEN” kasvohoidon. Mistä muualta voit löytää yhtä avokätistä tarjousta?
Nämä verkkosivut toimivat myös osto-oppaana, neuvomalla kuluttajia investoimaan oikeiden ihonhoitotuotteiden valintaan. 

POINT OF SKIN hoitola on myös ”hiljainen tilasi”. Siellä saat asiantuntijan neuvoja uutuuksista, siitä kuinka hyödynnät erikoistarjoukset ja tietoa ajankohtaisista asiakastapahtumista, kuten infoilloista, workshopeista sekä ihonhoito- ja meikkitapahtumista.  Näissä tapahtumissa sinä ja ystäväsi voitte oppia lisää meikkauksesta ja tuotteiden käytöstä. Point of Skin hoitolasta voit myös ostaa uusia tuotteita itsellesi ja perheenjäsenillesi, tai voit myös pistäytyä sisään vain tapaamaan meitä. Me olemme paljon muutakin, kuin vain tavanomainen kauneushoitola ja olemme aina ilahtuneita saadessamme tavata sinut.


Lue lisää >

Suosittele tätä sivua ystävälle >Sähköpostiosoitteesi:

Ystäväsi sähköpostiosoite:Contact us Location Site map Privacy Disclaimer Designed & developed by ULA.co.za Facebook Twitter