Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Miksi Point of SkinTervetuloa

Päämäärä

Lupaus

Missiomme

Hyödyt

Ainutlaatuisuus

Skinologia

Ainesosasanakirja

Dr Baumann Kosmetiikka

Multiactive Liposomes

Me Olemme Paljon Muutakin

Skinologia
Mitä on Skinologia?
Skinologia on termi, jota käytetään kuvaillessa uutta ammattilaisuuden tasoa ja tietoa ihoanalyysista, ihonhoidosta ja ihonhoitotuotteista. Se on sanojen ”iho” (skin), ”ainesosa” (ingredient) ja ”dermatologinen tieto” (dermatologia) yhdistelmä.

Mikä Skinology on?
Skinologit ovat valtuutettuja kosmetologeja, joilla on Skinology diplomi. Nämä erikoistumisopinnot antavat heille laajemman koulutuksen ja tiedon kosmeettisista ainesosista, jotta he pystyvät tunnistamaan ja hoitamaan erityisiä iho-ongelmia, myös allergioita. Heidän syvempi tietämyksensä auttaa heitä tunnistamaan ja tarjoamaan sinulle lääketieteellistä informaatiota siitä, mitä terveellinen tai vastakohtaisesti haitallinen ihonhoitotuote sisältää. Hän osaa tunnistaa allergeenit ja haitalliset ainesosat ihonhoitotuotteestasi. Hän osaa tähän tietämykseen perustuen suositella sinulle henkilökohtaisia hoitolahoitoja tai juuri sinun ihollesi sopivia kotihoitotuotteita. Tämä pätevyys antaa Skinologille erityisen etulyöntiaseman. He antavat sinulle myös aina neuvoja, joka auttavat sinua turvallisten ihonhoitotuotteiden ostossa. Skinologeja löydät etupäässä Point of Skin toimipaikoista.

Heidän lisäetujaan ovat:
He pystyvät tekemään pintaa syvempiä hoitoja käyttämällä tuotteita, jotka sisältävät Monikerrosliposomeja ja Nanosomeja. Tämä mahdollistaa saavuttamaan näkyviä hoitotuloksia ihonhoidossa. Skinologit ovat koulutettuja käyttämään ainesosa-sanakirjaa ainesosien ja tuotteiden arvioimiseen, sen mukaan ovatko ne turvallisia ja tehokkaita (perustuen ammattimaisiin ja tieteellisiin tutkimuksiin, ei mainospuheisiin)

Skinologit auttavat sinua valitsemaan tehokkaat ihonhoitotuotteetsinun budjettisi mukaan.

Skinologit tulkitsevat ihonhoitotuotevalmistajien lupaukset ja varmistavat että käytetyt ainesosat toteuttavat nämä lupaukset.

Skinologit edustavat ja suojaavat sinun etujasi kuluttajana ja he ovat ehdottomasti sinun ihosi parhaita ystäviä!

Lue lisää >

Suosittele tätä sivua ystävälle >Sähköpostiosoitteesi:

Ystäväsi sähköpostiosoite:Contact us Location Site map Privacy Disclaimer Designed & developed by ULA.co.za Facebook Twitter