Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Miksi Point of SkinTervetuloa

Päämäärä

Lupaus

Missiomme

Hyödyt

Ainutlaatuisuus

Skinologia

Ainesosasanakirja

Dr Baumann Kosmetiikka

Multiactive Liposomes

Me Olemme Paljon Muutakin

Dr Baumann Kosmetiikka – ( Dr. Baumann kotisivu )

Meidän tuotteemme – Ihonhoitoa hyvällä omatunnoll
Takaamme, että kauneushoitoloissa käyttämämme tuotteet, sekä kotihoitoon tarkoitetut tuotteemme ovat ihollesi täysin turvallisia. Tämän vuoksi käytämme ainoastaan ainesosia, jotka sisältävät pelkästään ihoystävällisiä ja ihoidenttisiä ainesosia, jotka takaavat sinulle terveyttä, tasapainoa ja kauneutta.

Kosmetiikkatuotteesi sisältö (ja sen ainesosat) on meidän päähuolemme. Tämä tarkoittaa sitä että, me toimimme BIONOMISEN Dr. Baumann filosofian mukaan. Kaikki tuotteemme on valmistettu seuraavien kriteerien mukaan: siedettävyys, tehokkuus, harmonia ja kunnioitus ympäristöämme ja sen eliöitä kohtaan.

Kaikkien ihollesi käyttämien tuotteiden tulisi olla ihoystävällistä tai ihoidenttisiä. Järkevää, eikö totta?

Loogisesti ajateltuna, jos ihosi ei tunnista tuotteesi ainesosia iholle sopiviksi, tämä voi johtaa ihon herkkyyteen, ärsytykseen, allergioihin tai pahimmassa tapauksessa hormonaalisiin häiriöihin tai jopa syöpään. (Katso videot, ja tietoa tieteellisestä tutkimuksesta tältä nettisivulta) Jos ihosi ärsyyntyy käyttämistäsi tuotteista, ne eivät siis tee sille hyvää.

On todella tärkeää tarkastella tuotteitasi ja hoitovaihtoehtoja lähemmin ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa tästä asiasta. Kyseessä on kuitenkin sinun päätöksesi ja sinun ihosi.

Kuten mainitsimme aikaisemmin, mitkään Dr. Baumann ihonhoitotuotteet eivät sisällä (Bionomian periaatteiden mukaisesti) kemiallisia säilöntäaineita tai aurinkosuoja-aineita, eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, hajusteita tai mineraaliöljyjä. Niissä ei myöskään ole happea tai paperipakkauksia. Tuotteita ei testata eläimillä. Näin takaamme ihoystävällisyyden, terveellisyyden ja turvallisuuden. Jotta valintasi olisi mahdollisimman helppo jokainen Dr. Baumann-tuote on joko ihoosi mukautuva tai ihoidenttinen!

Tässä linkit Dr. Baumann tuotesarjoihi.

Lue lisää >

Suosittele tätä sivua ystävälle >Sähköpostiosoitteesi:

Ystäväsi sähköpostiosoite:Contact us Location Site map Privacy Disclaimer Designed & developed by ULA.co.za Facebook Twitter