Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Miksi Point of SkinTervetuloa

Päämäärä

Lupaus

Missiomme

Hyödyt

Ainutlaatuisuus

Skinology

Ainesosasanakirja

Dr Baumann Kosmetiikka

Multiactive Liposomes

Me olemme paljon muutakin

Päämäärä

Päämääränämme on kertoa asiakkaillemme siitä millaisia ainesosia heidän ihonhoitotuotteistaan löytyy ja mitä vaikutuksia (myönteisiä tai kielteisiä) näillä ainesosilla on heidän iholleen.

Tiedon puute ja puutteellinen ammattilaisille suunnattu informaatio on korjattava välittömästi.
Näin kaikki kuluttajat olisivat siinä asemassa, että he voivat tehdä tietoisia ja turvallisia valintoja ihonhoitotuotteidensa suhteen.

Tämä on syy POINT OF SKIN- sivujen luomiselle. Haluamme saavuttaa korkean ammattitaidon ja tietoisuuden sekä haluamme jakaa tätä tietoa ja muita etuja kanssasi.

Suuri osa tästä tiedosta perustuu ihonhoidon Blue List kirjaan. Se on ammatillinen ainesosasanakirja, joka sisältää yli 10000 ainesosaa, joita käytetään ihonhoitotuotteissa. Kirjassa käsitellään ainesosat puolueettomasti ja näin voimme taata, että voimme tehdä viisaita valintoja valitessamme tuotteita itsellemme tai perheellemme.

Olemme päättäneet luoda dramaattisen muutoksen asiakkaiden ostotottumuksiin - trendiostoksista terveellisten ja turvallisten ihonhoitotuotteiden hankkimiseen.

Me tuemme loogista, terveellistä lähestymistapaa kauniiseen ihoon, koska vain terve iho voi olla todella kaunis.

Lue lisää >

Suosittele tätä sivua ystävälle >Sähköpostiosoitteesi:

Ystäväsi sähköpostiosoite:Contact us Location Site map Privacy Disclaimer Designed & developed by ULA.co.za Facebook Twitter