Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Miksi Point of SkinTervetuloa

Päämäärä

Lupaus

Missiomme

Hyödyt

Ainutlaatuisuus

Skinology

Ainesosasanakirja

Dr Baumann Kosmetiikka

Multiactive Liposomes

Me olemme paljon muutakin

Lupaus
Meille on tärkeintä pysyä totuudessa, sinua koskien.
Tämä tarkoittaa jatkuvaa koulutusta ja konsultointia, tavoittaaksemme ja vakuuttaaksemme kaikki mahdolliset henkilöt asuinpaikasta riippumatta. Haluamme kertoa kaikille, että heidän perheilleen ja heille tärkeille ihmisille on olemassa turvallisia ja terveellisiä ihonhoitotuotteita.

Luodaksemme sosiaalista tietoutta, annamme ”punaisen varoituksen”, koskien tuotteiden käyttöä, jotka sisältävät vaarallisia ainesosia.  Tämä ei koske ainoastaan ihonhoitotuotteita vaan myös ravintoa jota syömme ja vettä jota juomme sekä elämää jota elämme.

Aiomme jatkossakin seistä ”ihonhoidon omatuntona” ja tukea oikeuksiasi saada terveellisiä ja turvallisia ihonhoitotuotteita. Tämä tarkoittaa, että me kannatamme iholle sopivien ja ihoidenttisten tuotteiden käyttöä jatkossakin.

Tulemme jatkossakin seisomaan asiamme takana, informoiden sinua viimeisimmillä dokumentoiduilla tieteellisillä tutkimustuloksilla. Nämä artikkelit ovat täällä kaikkien luettavissa.

Tulemme aina vaalimaan Bionomisia periaatteita, siedettävyyttä, tehokkuutta ja harmoniaa elimistömme sekä ympäristömme kanssa.

Kunnioitamme luontoa ja tätä kaunista planeettaamme, jolla elämme. Pyydämme sinua liittymään eläinten ja ympäristömme suojelijoiden joukkoon.

Point Of Skin tarjoaa sinulle ihonhoidon erikoisammattilaisen, Skinologin tekemän tarkan ihontutkimuksen. Hän on erikoistunut kosmetiikassa käytettyihin ainesosiin ja ihosi toimintaan.  

Upeat hoidot jotka keskittyvät ihosi” tämänhetkiseen tilanteeseen” kohottavat tunnelmaa ja saavat mielesi lentämään.

Työskentelemme Bionomisten ihonhoitotuotteiden hyväksi kunnioittaen tuoteturvallisuutta, terveellisyyttä ja tehokkaita ihonhoitotuotteita sekä elämää.

Takaamme ammatillisen neuvonnan koskien turvallista ihonhoitoa, terveellistä ravintoa, tasapainoista elämäntapaa ja lataamme sinut hyvän olon tuntemuksilla!

Takaamme sinulle näkyvät hoitotulokset 3 – 5 viikon sisällä. Mikäli et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin.

On hauskaa olla mukana Point Of Skinissä, säännölliset tarjoukset ja kampanjat, kuluttajien infotilaisuudet, käytännön kauneusillat ja asiantuntijaluennot pitävät sinut ajan tasalla.

Olemme tavoitettavissasi verkkosivujemme ja sähköpostimme välityksellä. Vastaamme kysymyksiisi ja ohjaamme sinut tarvittaessa eteenpäin lisätiedon saamiseksi. Pidämme sinut ajan tasalla järjestämällä hoitolassamme mielenkiintoisia tapahtumia ja muita aktiviteettejä.

Point Of Skin on myös oma kosmetiikkamyymäläsi, jotain mikä on ehkä puuttunut elämästäsi, henkilökohtainen palvelu ja todellinen kiinnostus hyvinvoinnistasi. Voit tulla hoitolaamme kuin kotiisi – ystävien keskelle. MIKÄ VOISI OLLA PAREMPAA.

Lupaamme, että asiakkaanamme olemme aina aidosti kiinnostuneita ensisijaisesti sinun kiinnostuksesi kohteista ja hyvinvoinnistasi.

Lue lisää >

Suosittele tätä sivua ystävälle >Sähköpostiosoitteesi:

Ystäväsi sähköpostiosoite:Contact us Location Site map Privacy Disclaimer Designed & developed by ULA.co.za Facebook Twitter