Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Miksi Point of SkinTervetuloa

Päämäärä

Lupaus

Missiomme

Hyödyt

Ainutlaatuisuus

Skinology

Ainesosasanakirja

Dr Baumann Kosmetiikka

Multiactive Liposomes

Me olemme paljon muutakin

Hyödyt
POINT OF SKIN on sinun kauneutesi turvapaikka. Piilopaikka, jossa voit unohtaa kaikki arjen hankaluudet, rentoutua ja hemmotella aistejasi. Siellä voit ladata voimiasi samalla kun tunnet itsesi kotoisaksi asiantuntijoiden kanssa. Unohda päivittäiset huolesi ja stressisi ja anna hyvän olon tunteen vallata kaikki aistisi. Nauti tuoksuista, ympäristöstä, mahtavasta hieronnasta ja hoidoista, jotka ovat suunniteltu juuri sinua varten. Me emme vaaranna sinun hyvinvointiasi tai kauneuttasi

Se mikä tekee Point Of Skinistä seuraavan trendin ja asiantuntijan, on sen kyky yhdistää korkealaatuisen kosmetiikkamyymälän ja kauneushoitolan eri puolia. Kaikki tämä tapahtuu asiantuntijan – sinun Skinologisi valvonnassa. Voit olettaa tuntevasi itsesi täysin uudistuneeksi ja valmiiksi kohtaamaan elämän haasteet positiivisella asenteella. Tuo sisin olemuksesi esille kaiken potentiaalisi ja kauneutesi kera.

Se on varustettu moderneilla ihoanalyysi laitteilla, Internet yhteydellä nettisivustoon, joka analysoi jokaisen ainesosan kosmetiikkatuotteessasi. Se kertoo myös, minkälaisia ainesosia sinun tulisi välttää tai korvata jollakin toisella ainesosalla, jotta tuote olisi terveellinen, tehokas ja turvallinen. Tällainen työkalu auttaa sinua ymmärtämään ja valitsemaan tehokkaimmat ihonhoitotuotteet Se antaa sinulle varmuuden, tiedon ja taidon ymmärtää ja valita tehokkaat ihonhoitotuotteet, jotka tähtäävät terveyteen, turvallisuuteen ja hyödyllisyyteen. Saat tietoja ongelmista, joista aikaisemmin tiesivät ainoastaan kauneudenhoidon ammattilaiset.

Rakasta itseäsiLuo oma erityinen päiväsi. Hoida itseäsi Star Glamour-tuotteilla ja tunne itsesi hemmotelluksi tähdeksi ja lähde kauneushoitolastasi/kylpylästäsi itsevarmana ja upean näköisenä.

Rakasta, palkitse ja kunnioita perhettäsi ja ystäviäsi – vieraile ”lisää ystävä” sivulla ja hemmottele ystäviäsi ja perhettäsiilmaisella Bionomisella kasvohoidolla. Tämä on vain yksi monista palveluista, joita tarjoamme yksinomaan asiakkaillemme. Perheesi ja ystäväsi ovat varmasti kiitollisia ja pitävät tästä hurmaavasta kokemuksesta ja ajatuksesta, jonka annoit heille.

Älä unohda vierailla erityisellä tervehdyskorttisivullamme. Siellä voit lähettää terveiset kaikille tutuillesi joka tilanteessa. Voit piristää heidän maanantai-masennustaan, juhlia perjantaita tai toivottaa heille mahtavaa kesää.

Ole edelläkävijä ja jaa uudet tietosiperheesi ja ystäviesi kanssa. Jakamalla heille kauneusalan salatut tiedotvoit osaltasi vaikuttaa heidän turvallisuteensa ja terveyteensä, koskien heidän käyttämiään ihonhoitotuotteita.

Kun valitset eläin- ja ympäristöystävälliset Bionome kauneudenhoitotuotteet, se on paljon muutakin kuin kosmetiikan ostamista. Se kertoo siitä kuka olet, mitkä ovat mielipiteesi ja se antaa sinulle kyvyn vaikuttaa kaikkiin, joita tapaat, ei pelkästään tällä hetkellä vaan myös tulevaisuudessa.

Käyttämällä Dr. Baumann tuotteita olet osa hyvin ainutlaatuista ryhmää, jolla on yhteisiä mielipiteitä päämäärästä, johdonmukaisuudesta ja kompromisseista kieltäytymisestä. He haluavat terveellisiä, laadukkaita ja suojaavia sekä toimivia ihonhoitotuotteita.

Vieraileminen Point of Skin-sivustolla ja Dr. Baumann- ja/tai SkinIdent-tuotteen hankkiminen on muutakin kuin tehokkaan ja innovatiivisen ihonhoitotuotteen ostamista. Se on oikeutesi sanoa: ”En ole vain muiden seuraaja, vaan individualisti. Olen erityinen kuten ihmiset, jotka haluavat ostaa MACin, Mont Blancin tai BMW:n”. Kyllä, oletkin erityinen ja Bionomisten tuotteiden hankkimisesta pitäisi tulla sinun henkilökohtainen puumerkkisi.

Pistäydy Bionomiselle teelle, ihoanalyysilin tai selaile tiedostoja, joista voit löytää artikkeleita terveellisestä elämästä, oikeasta ruokavaliosta, tärkeistä lääketieteellisistä aikakausilehdistä ja viimeisimmistä kosmetologian uutisista, jotka vaikuttavat sinun ja perheesi hyvinvointiin. Sinunkysymyksiisi on aina asiantuntija (Skinologi) vastaamassa.

Sinun saamasi hoitolahoidotovat täydellisesti synkronoituja hoitamaan ihoasi ja saavuttamaan tulokset, joita odotat näkeväsi. Erikoistunut Skinologi analysoi ihosi kunnon asiantuntevasti ja hoitaa kaikki huolesi ihostasi. Hän myös suosittelee asianmukaiset tuotteet kotihoitoon, jolloin ihonhoitosi pysyy ajan tasalla seuraavaan Point of Skin vierailuun saakka. Soita, lähetä meille sähköpostia tai käy luonamme, sillä odotamme tapaamistasi.

Me kutsumme sinut Point of Skin maailmaan, jossa sinulla on saatavilla ja hallittavissatarpeellisin tieto kauniista ihosta ja terveellisestä elämästä.

Me takaamme, että sinulla tulee olemaan hauskaa ja ennen kaikkea tulet rakastamaan sitä.

Nähdään siellä
!


Lue lisää >


Suosittele tätä sivua ystävälle >Sähköpostiosoitteesi:

Ystäväsi sähköpostiosoite:Contact us Location Site map Privacy Disclaimer Designed & developed by ULA.co.za Facebook Twitter