Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Miksi Point of SkinTervetuloa

Päämäärä

Lupaus

Missiomme

Hyödyt

Ainutlaatuisuus

Skinology

Ainesosasanakirja

Dr Baumann Kosmetiikka

Multiactive Liposomes

Me olemme paljon muutakin

Multiactive Liposomes

Dr. Baumann Multiacvtive Liposomes
Olet varmaan joskus kuullut liposomeista, mutta Dr. Baumann on luonut monikerroosliposomit; ainutlaatuisen ihoon mukautuvan koostumuksen, joka toimii hoitavien ainesosien, kuten rasvahappojen, A-, C-, E- ja F-vitamiinien kuljettajana. Liposomit kuljettavat vaikutusaineet ihoon auttamaan vahingoittuneiden ihosolujen korjaamista, uusien solujen muodostumista sekä terveiden solujen suojelemista. Monikerrosliposomit ovat täysin ihoon mukautuvia ja tämän takia ne pystyvät korjaamaan ihoa, esim. vahingoittuneita solukalvoja. Tuotteita on saatavilla Point of Skin-hoitoloissa. Lisätietoa Monikerrosliposomeista löytyy täältä.

Mitä monikerroksisuus sitten tarkoittaa? Monikerroksisuudella tarkoitetaan erikokoisten liposomien koteloitumista sisäkkäin. Kerroksia voi olla jopa 12 ja näin ne pääsevät syvempiin ihokerroksiin. Mitä pienempi liposomi, sitä tehokkaammin ne toimivat ja pystyvät näin myös imeytymään ja vaikuttamaan syvemmissä ihokerroksissa. Tämä taas tarkoittaa, että näitä tuotteita käyttämällä saat vertaansa vailla olevia tuloksia.

Nämä Monikerrosliposomit voivat parantaa ihosi kosteustasoa jopa 100 % vain viikossa. Ne voivat vaikuttaa merkittävästi ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen, akneen, ihotulehduksiin ja muihin iho-ongelmiin. Voit siis saada terveemmän ja hehkuvamman ihon jo pelkästään kuukauden päivittäisellä käytöllä ja ajan myötä se vain paranee!

Lisätietoa monikerrosliposomeista löytyy täältä.

Tässä linkkejä Dr. Baumann tuotesarjoihin:

SkinIdent
Dr.Baumann
BeauCaire
Spa
Make Up
Dr.Baumann website

Lue lisää >

Suosittele tätä sivua ystävälle >Sähköpostiosoitteesi:

Ystäväsi sähköpostiosoite:Contact us Location Site map Privacy Disclaimer Designed & developed by ULA.co.za Facebook Twitter