Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Miksi Point of SkinTervetuloa

Päämäärä

Lupaus

Missiomme

Hyödyt

Ainutlaatuisuus

Skinology

Ainesosasanakirja

Dr Baumann Kosmetiikka

Multiactive Liposomes

Me olemme paljon muutakin

Tervetuloa

Jos ihosi ja hyvältä näyttäminen ovat sinulle tärkeitä asioita, niin tapa jolla valitset ihonhoidon ja hoitolahoidot tulisi olla todellinen huolenaihe. Tämä on hälytys!

Ihonhoidon ja hoitolahoitojen tulisi olla terveellisiä ja turvallisia asiakkaille. Liian usein nämä kriteerit jätetään täysin huomioimatta kauneuden hoidon glamourin ja hohdon takia.

Tämä glamour on jännittävää, mutta se vie huomion toisaalle. Tämän tuloksena monet käytetyt raaka-aineet ihonhoitotuotteissa eivät ole iholle hyväksi. Valitettavan monesti niillä on haitallisia vaikutuksia sekä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, eikä vain ihollesi, vaan myös kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillesi. Siksi meidän täytyy katsoa päivittäistä ihonhoitoa uudesta näkökulmasta.

Yksi pääsyistä tähän on, ettei kaikkia asiakkaita ole opastettu kertomalla mitä heidän kosmetiikkatuotteensa todella sisältävät. Usein vain käytetään ylistyssanoja uusista uskomattomista tieteellisistä keksinnöistä, viimeisimmästä teknologiasta ja eksoottisen kuuloisista ainesosista. Tähän on aika saada muutos!

Lue lisää >

Suosittele tätä sivua ystävälle >Sähköpostiosoitteesi:

Ystäväsi sähköpostiosoite:Contact us Location Site map Privacy Disclaimer Designed & developed by ULA.co.za Facebook Twitter